FORMVERKTYG

Vi startar i design och konstruktionsarbetet med trading eller tillverkning av formverktyg. Med vår kompetens och erfarenhet är vi en partner i era utvecklingsprojekt. Vi behärskar hela processen från idé till färdig produkt. Genom vår kunskap inom produktkonstruktion, verktygstillverkning, materialval och processen kan vi säkerställa att vi uppfyller era önskemål och krav på kvalitet.

I vår konstruktionsavdelning har vi konstruktörer med kompetens inom både produktkonstruktion och verktygskonstruktion. Våra kunder verkar inom olika branscher och vi ställs hela tiden inför nya stimulerande utmaningar och höga krav.

VERTYGSPRODUKTION

Beroende på vad du ska producera och vilka krav det ställer på verktyget så kan vi välja att tillverka produktionsverktygen i vår anläggning i Gislaved där produktion och konstruktionsavdelning finns i samma hus. Här utför vi även service och justeringar på verktyg för våra kunder.

TRADING

Vi kan också erbjuda er inköp av formverktyg från Kina via en nära samarbetspartner till oss. Många års arbete tillsammans för våra kunder har gjort dem till en högkvalitativ och snabb leverantör av de verktyg som lämpar sig för produktion i Asien.

Specialister på formverktyg

Vi är ett erfaret team inom verktygsproduktion; konstruktörer, beredare och verktygsmakare. Formteknik har mångårig kunskap och erfarenhet inom 2-komponentsverktyg, verktyg för medtech, verktyg till fordonsindustrin, konsumentprodukter och elektronikindustrin. Tidigt i processen kan vi anpassa verktygsdesignen så att vi kortar er "time-to-market". Vi levererar idag formverktyg till krävande kunder över hela Skandinavien.

HÄR FINNS VÅRA KUNDER

Vi producerar formverktyg till kunder i dessa branscher: Medicinteknisk industri Fordon- och Marinindustri Elektronik och Belysning Möbelindustri och Golv Handikapphjälpmedel VVS-industrin Verkstadsindustri

SERVICE & UNDERHÅLL

Vi utför inte enbart tillverkning av formverktyg utan servar, underhåller och uppgraderar dina verktyg för optimal livslängd och bibehållen kvalitet. Låt oss diskutera underhålls-intervall redan när verktyget är nytillverkat, så undviker du förhoppningsvis framtida stopp i din produktion.

Formverktyg maskin Formverktyg maskin 2