FORMSPRUTNING

Vi levererar högkvalitativ formsprutning för tillverkning av plastdetaljer i två anläggningar i Gislaved, Småland. Tillsammans med krävande kunder inom medicinteknisk industri och fordonsindustrin har vi utvecklat en effektiv och högautomatiserad plastgjutning som är igång 7 dagar i veckan dygnet runt.

Läs mer om termoplast

Läs mer om hur formsprutning fungerar

Kapacitet för formsprutning

I ett 40-tal formsprutor mellan 20 till 400 tons låskraft kan vi erbjuda automatiserad produktion i nya, moderna lokaler. På vår monteringsavdelning kan vi även ta hand om diverse efterbearbetning. Formteknik kan även erbjuda renrumsproduktion klass 8D.

Leveransprecision

Fordonsindustrin har sedan starten fostrat oss. Vi har lärt oss leva efter hårda krav på leveransprecision och inriktning mot noll fel och det genomsyrar idag hela vår verksamhet. Våra produkter går till "first tier suppliers" i Europa.

HÄR FINNS VÅRA KUNDER

Vi producerar formverktyg till kunder i dessa branscher: Medicinteknisk industri Fordon- och Marinindustri Elektronik och Belysning Möbelindustri och Golv Handikapphjälpmedel VVS-industrin Verkstadsindustri

TILLVÄXT OCH FRAMTID

Formteknik har en tydlig vision om tillväxt och efterfrågan på vår formsprutningskapacitet samt plastproduktion ökar ständigt. Vi bygger nya ytor och vi investerar hela tiden i nya maskiner. Samtidigt kompetensutvecklar vi för att möta nya utmaningar och krav.

Formsprutning 1 Formsprutning 2